Matteprov imorgon

Har matteprov imorgon. Jag känner mig helt lugn faktiskt. Jag har nog aldrig kännt mig så här lugn inför ett prov, men de är ju bra! 
Måndag idag, inte så jobbig dag.. Idrott, no/musik, lunch, svenska och so.. Och på svenskan så kom en författare på besök, så det var inte så väldigt jobbigt;) 
SNART FÅR JAG BÖRJA RIDAAAAAAAAAA!:D♥


/Maja

Bilder jag inte visste fanns!:D

haha, hittade just dom här bilderna från i sommras!  :D
 
/Maja

Stallet

två bilder från stallet idag!
 

/Maja

Snart 1 år!!

Nu har jag snart ridit 1 år för Stöcke Ponnyförening. Det är sjukt vad tiden går fort. Men tiden går ju fort när man har roligt, eller hur?;) Men jag har lärt mig jättemycket det senaste året. Inte för att de 6 åren på ridskola skadade heller, där har jag också lärt mig jättemycket. Men på stöcke har jag inte bara lärt mig saker inom ridningen, utan har lärt mig otroligt mycket andra saker runtom hästarna! Och jag haft jätteroligt. Alla uteritter man pratat, skrattat och ridit! Alla, varenda en, så har man skrattat tillsammans med alla kompisar.
 
Första ponnyn som jag hade var Bessie's Beauty "Bettan". Världens mest underbaraste ponny, perfekta förstaponnyn! Gick LC/LB i hoppning och gjorde alltid sitt bästa. Gjorde ALDRIG något dumt. Jag kände mig alltid säker med henne. Och söt är hon också!;)♥
 
En liten kort film♥
Hoppas hon har det bra hos sina nya ägare!♥♥
 
Efter Bettan såldes så fick jag My Dragonfly "Bullen". Världens bästa läromästare, hoppar ALLT man styr på. Han är liksom helt okomplicerad. Han går bara rakt in i transporten osvosv! Och det är ju skönt. Jag hann bara rida honom några gånger innan jag skadade mig, så just nu rider Jezzi han. Men snart så norpar jag tillbaka prinsen ifrån Jezzi;) Kan inte vänta tills tävlingssäsongen! Bästaste Bullen♥
 
 
Film på när Jezzi hoppar Bullen♥
 

/Maja

AB Nian

Jag och mamma for en sväng till AB Nian och jag tog med mig den här hem:

Tävlingsdags!!

Nu börjar tävlingssäsongen äntligen, Pay N Jump på SURF imorgon. Jag får fortfarande inte rida så Jessica rider Bullen istället for mig. Dom hoppar 90 cm (LB). Sen ska hon hoppa LB på URF'S lokala/regionala tävling nästa vecka. Jag tror att det kommer gå hur bra som helst. Bullen är världens bästa ponny och Jessica är jätteduktig på att rida! Jag följer såklart med och hjälper till. Hoppas det går bra för alla andra stöckeekipage också! Är det någon som läser detta som ska tävla: Lycka till!:) 
Vi ses eller hörs imorgon:)
Snygga kläder från maskeradhoppningen. Söta Bettan!♥
 
/Maja

Färgat håret!


you can't win without losing

Var och kollade på våran match mot Sandåkern idag. Vi förlorade med 2-1!:( Jag tycker att vi spelade bra men turen var verkligen inte på våran sida. Jaja, bara att ta nya tag nästa gång, så vinner vi då!
 
Var på hippo igår och kollade när Jezzi hoppade Superbullen. Det var jätteroligt att se han hoppa, han tycker att det är så sjukt kul att hoppa nu när han inte gjort det på så länge!  Han busade lite och tyckte säkert att det var superduperkul! The prince is back on track!;)♥
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!