Avklarat

Zamigo
Nu är all läxa avklarad och nu ska jag bara chilla med glass och dator!♥
/Maja

Tävling på Lördag

På lördag är det hopptävling på SURF. Hur taggad som helst!! Jag har inte hoppat henne på ca 2 veckormen jag tror och hoppas att det går bra ändå. Jag har börjat packa lite och jag ska göra färdigt allt på stallet imorgon. Hoppas det finns varmvatten så jag kan tvätta av henne.
Iaf. idag var det skola som vanligt då och det var väll en ganska lugn dag. Vi hade först SO där vi hann klart grupparbetet och det känns jättebra. Sen hade vi klassråd och där sa vi typ inte så mycket, förutom att det är sommarlov om 2 veckor! Efter det hade vi elevens val, där jag har ridning. Vi rider på Hippo och jag red Diana idag. Vi hade någon variant av gymkhana och alla hästar var väldigt taggade. Speciellt Fjalar, han kom skenandes efter långsidan och sprang rakt in i Baloo! Men det gick bra för alla!
Är det någon som ska till Surf-tävlingen och ta bilder?
Tar ni några på mig så mejla dom: [email protected]

/Maja

Sickness!

Det finns ingenting som är så jobbigt som att vara sjuk! Just nu är jag förkyld och jag måste vara frisk tills tävlingen som börjar på lördag, och nu är det onsdag! Ska ändå ta mig ut till stallet så att jag är säker på att jag sitter på samma ponny!;) Linnea red henne igår, jag har inte hört något om hut det gick men det gick säkert bra! Vi ska hämta upp Linn på Minerva klockan 3 och en drar vi till stallet:) Känns som att jag inte har varit där på evigheter. Äntligen!;)
Btw! Min kompis Josefine ka köpa en ponny, jag är så himla glad för hennes skull! Den ser jättefin ut på bilderna!:)
/Maja

1995-2012♥
Dixon♥

Jag och Vicky


Kusiner på besök

<--David,jag,Peter-->
vet att bilden är jättelju men det gick inte att ändra..
Idag skrittade jag ut med lilla Betty eftersom jag är sjuk, förkyld.. Jag kom hem och skyndade mig med allt, för mna kusiner skulle komma! Den ena har jag träffat ganska nyligen men den andra har jag inte träffat på typ 2 år. Ja,asså dom har ju namn då. Dom heter David och Peter och är runt 20-25 år gamla. Båda spelar hockey,den ena i Tegs sk och den andra i Phoenix. I alla fall så åt vi tårta och pratade osvosv. Det var jättekul att träffa dom!
Förresten!  Grattis mamma på morsdag!
/Maja

Barbacka

Idag har det varit en underbar dag! Sommaren har kommit till Umeå och livet leker. 27 grader och sol och inget kan kännas bättre. Men bättre blev det ändå när jag,Emma,Linn,Julia och Linnea skrittade ut i solen! Jag och Emma red barbacka och det var hur härligt som helst.  Hoppas det blir lika fint väder imorgon som det har varit idag. Jag måste "plugga" LC programmet för vi ska träna på det imorgon tror jag. Hare braaa;]
<----bild från idag. bild från några veckor sedan---->

/Maja

Film


Maraton

Nu sitter jag här med en tjej som heter Linn Österlund och är en tjej på 13 år, nåååågot längre än mig och rider också för stöcke PF på en ungponny som heter Dixie´s little valentine men kallas till vardags för Bengt. Ja nu vet ni lite om hon, så nu över till mig: Red i skogen men Emma,Linnea och Linn. Vi galopperade på galoppstigen och på lite andra ställen, det gick bra. Ingen flög av eller något så då kan man väll säga att det gick bra!
Igår var det Eva Jonsson träning. Det gick också bra. Det känns som om jag har börjat lära känna henne mycket bättre och allt sånt. Inte ett enda stopp, jag rev några gånger men det är inte hela världen. Jag är sjukt taggad på SURF-tävlingen som är om ca 2 veckor! Jag längtar....
Linn sov över hos mig från igår till idag och ska sova resten av kvällen,därav rubriken, men vi har kul och allt sånt och ikväll ska vi ladda upp filmer på datorn. Har ni tur kommer det upp på bloggen ikväll. Förvänta er inga filmer där vi kör något egetskrivet manus, alla filmer är endast häst/ridfilmer. Finns också risk att det kommer upp någon bild på när Linn kramar min balansboll... Nu kommer lite bilder från Eva-träningen
sista bilden är på Linn
/Maja

Because of you

Mina gamla dagis och klasskompisar!
Med er har jag varit sen vi var 1 år. saknar er!♥
Tjenamoss! Idag ska jag Linn och Linnea träffas på Stöcke vid 16.00. Då fixar vi lite grejer och ser till att allt är i sin ordning till Eva Jonsson träningen kl 18.00. Ska bli jättekul, jag har aldrig tränat för henne förut. Åh jag längtar!
Just nu sitter jag i min säng och är så himla glad att vi är ledig 5 dagar!
Igår var det dressyrträning på ridbanan och det gick ganska bra. Det gick som bäst mot slutet,som alltid;)
Jag provade det nya svarta tränset och det passade bra men vi måste nog göra fler hål på sidostyckena, dom var lite stora. Vi provade schabraket också men det var lite för litet, så det blir Pegasus igen. Vi är snart stammisar där!
En annan dålig sak är att det man laddar upp bilderna till datorn, den saken är försvunnen:( Hoppas jag hittar den, annars får jag väll köpa en ny!
Nu ska jag kolla instagram @hedstrommaja FÖLJ!:)

/Maja

If we were a movie

Jag ska försöka ladda upp lite filmer från filmkameran så ni får se när jag hoppar med bettan:] Kanske slinker in någon film med Pirre också, vi får se!
Fina lilla Pirre!♥
/Maja

One in a million

Nyss hemkommen från skolan, eller ja nu var det någon timme sedan.. Hade en grymt bra vikarie på morgonen som var rolig och ja..rolig. Så det gjorde att man direkt blev på bättre humör! Sen hade vi dom vanliga lärarna, men dom är bra dom också. Det är bara lite roligt när man får se nya ansikten ibland också. Nu har jag pluggat lite inför NO-provet imorgon och det känns faktiskt rätt så bra! Blir bara ett såhär kort inlägg,dels för att jag inte har något mer att skriva och för att jag ska äta!
/Maja

Why start a fire

Idag har vi haft konditionsträning på Stöcke. Bettan är lite brunstig och lyssnar därmed inte alltid. Det gick bättre och bättre och tillslut så blev det ganska bra ändå! Vi red ut halvvägs till svetsen. Efter ridningen så gjorde vi färdigt allting i stallet, sopade rent och fixade allting jättefint så att när Mona och Sussie kom tillbaka hem från tävlingen skulle bli glada! På onsdag blir det vanlig ridning på banan, på torsdag ska vi hoppa för Eva Jonsson. Spännande spännande! Nu är jag anmäld till surf-tävlingen och dressyr(!)tävling på ridklubben sandgärdan. Jag hoppas att det går bra,det är en cup i fyra delar(två dressyr,två hoppning) som heter Västerbottens Ponny cup. Nej nu måste jag avsluta,jag ska se på mästarnas mästare. Vi hörs eller ses!
Haha

/Maja

Jag heter Maja

Hejsan! Det är jag som är Maja, jag är född i Umeå 9/4 1999. Jag har en bror och en syster, en mamma och en pappa. Min syster heter Nathalie och bor nuförtiden i Borås, en stad 6 mil utanför Göteborg. Min bror heter Oskar,min mamma Jeanette och min pappa Kjell. Vi delar hus med tre andra individer också, två Golden Retriever hundar som heter Mellie och Tilda plus en ödla som jag inte riktigt vet vad den heter. Rut kanske?;) 

På fritiden håller jag på med ridning,innebandy och fotboll. Mitt hjärta klappar mest för ridning. Jag rider och tävlar för Stöcke PF som är en klubb där man har en ponny som sin egen 4 dagar i veckan och tävlar på olika ställen. Den ponny som jag rider är en c-ponny på 139,5 cm i mkh och heter så fint som Bessies Beauty! Hon är en lite mörkare skimmel efter Dart Light(SM-silver hoppning) och hennes mamma heter Master Bessie. Hon är en jättefin ponny född 2003 men är endast riden ca 1 år och är därför lite efter i utbildningen. Hon älskar att hoppa och tycker inte om att bromsa, varför ska man kunna det? Hennes motto skulle jag tro är: Full fart framåt,bromsen får man ta itu med när den verkligen behövs, vilket är aldrig!;) Vi har inte hunnit ut på tävlingsbanorna än men våran första tävling kommer att gå av stapeln den 2-3 juni på Södra Umeå Ryttarförening(SURF) där vi ska tävla L:D+5,L:C och L:C.

Jag spelar innebandy och fotboll för Röbäcks IF f-99. Innebandyn är slut för den här säsongen och där kammade vårt lag hem seriesegern i den serie vi spelade i, f-97, . Vi vann även DM och gick vidare till Norrlandsmästerskapen. 

På den här bloggen kommer jag skriva mest om hästar och ridning men också om andra saker som händer i min vardag. Jag kommer även skriva om vad som händer bakom och framför min Canon EOS 1000D systemkamera! Hoppas jag har väckt ditt intresse för att följa mig och vad som händer i mitt liv. Kom gärna med åsikter om vad ni tycker är bra och vad jag kan förbättra så att ni fortsätter följa min blogg! Ha det bäst allihop!
hejdå!
/Maja

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!