Hoppträning!

Hoppade min första hoppträning med Bullen idag! Jag har inte hoppat på flera månader, så jag var väldigt nervös. Men det gick jättebra! Först så hoppade vi fram på en oxer, sen la vi på fler och fler hinder på det. Tillslut blev det en bana. 
Från början så red jag i lite mesigt tempo, men eftersom så gick det snabbare och snabbare. Tillslut så gick det för snabbt, haha.. Men annars gick det ändå bra.
Nu taggar jag på tävling nästa vecka, yey!
 

I WANT SUMMER

 

Utstädat!

Nu är mitt rum utstädat på gamla saker. Det enda som är kvar att göra nu är att flytta alla sakerna till det andra rummet. Jag har mätt hur jag vill ha det och det kommer preciiis få plats! Väggarna känns väldigt tomma, haha. Alla affischer och rosetter är nedplockade.. Nu ska jag snart äta middag, så hejdå!
:D
 
/Maja

inga hästar idag

Det blir inget stall idag. Ni som bor i Umeå kan ju kolla ut och förstå varför;) Det är snöstorm! Hoppas det är bättre väder imorgon. Det kan gärna få bli sommar imorgon;) 
Iallafall så ska jag snart äta lunch och ikväll ska jag iväg till Emmy! Jag kanske skriver mer idag eller ikväll:)
En bild från utsikten idag;)
 
/Maja
 

Snällaste Bullen♥

Red ut med bullen idag. Först så skrittade jag en bit med Emma för hon skulle bara skritta Doris. Sen när jag skulle trava iväg så blev doris typ galen, haha. Så då fick jag vända om och skritta med emma tills vi var vid stallet. Sen for jag ut och fortsatte rida. Jag red mot svetsen, för där är det bättre underlag att galoppera på. De är typ snö och lera;) Så då travade jag och galopperade, det gick bara bra! 
Vill ha sommar

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!